Voorinschrijving voor participatie in zonnepark geopend

Een ruw ontwerp: zonnepanelen op de parkeerplaats van het Openluchtmuseum

Op vrijdag 22 februari hebben we tijdens de wijkavond over de energietransitie ook gesproken over de mogelijkheid om een zonnepark te realiseren boven de parkeerplaats van het Nederlands Openluchtmuseum: het project Zon op NOM. Sinds kort kan je je voorinschrijven voor dit project.

De eerste inschrijvers

Tijdens de wijkavond hebben de eerste 30 mensen zich gemeld. Deze groep ontvangt snel een bericht waarmee ze hun voorinschrijving kunnen bevestigen.

Volgorde van inschrijven is belangrijk

Mocht het zo zijn dat het aantal inschrijvers groter is dan het aantal beschikbare certificaten/zonnepanelen, dan wordt de volgorde van inschrijven met het interesseformulier belangrijk: wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Vanaf vorige week is op deze site het PDF formulier beschikbaar waarmee je je interesse voor deelname bekend kunt maken. Intussen is vandaag een online formulier beschikbaar, waardoor aanmelden gemakkelijker is.

In het menu (Zon op NOM) vind je meer informatie over het project, én daar kan je ook het interesseformulier finden.