LET OP, NIEUWE DATUM voor Samen maken we de wijk “Spic en Span”

Doet u ook mee?

Alteveer/Cranevelt Opschoondag 16 mei 2020, 14:00 uur Beethovenlaan

Met hun motto “Vandaag de hele wijk schoon!” vraagt Duurzaam Craneveer Junior aandacht voor zwerfafval in de wijk. Kinderen, familie, buren en buurtbewoners, iedereen is welkom om samen zwerfafval op te ruimen, lol te trappen en goed voor mens en dier te zorgen!

We verzamelen om 14:00 uur bij de picknicktafel tegenover de COOP. In teams gaan we dan de wijk in. Ieder team krijgt een kaart met zijn opruimgebied. Om 16:00 uur zijn we terug, scheiden we het afval en kan elk team iets over zijn vondsten en ervaringen vertellen. 

Aanmelden

Meld je aan via dcjunior@duurzaamcraneveer.nl. Neem voor de zichtbaarheid een eigen veiligheidshesje mee en voor het werken zakhouders/ringen en grijpers als je ze hebt. We hebben een aantal kinderhesjes en handschoenen, en de gemeente levert ook materialen maar die voorraad is beperkt.  

Wil je meehelpen?

Wil jij of wil jouw bedrijf nu alvast meewerken? Dit kan bijvoorbeeld door een poster op te hangen of promotiemateriaal uit te delen. Het materiaal is te verkrijgen bij Sharon Stewart (contact via dcjunior@duurzaamcraneveer.nl).