Leer kijken met de warmtecamera

Donderdag 1 november (vanaf 19.30 uur) organiseert het Energieloket Gelderland het tweede LAB over thermografie.

Wat kan je leren?

De hands-on bijeenkomst gaan in op het gebruik van de thermocamera. Met deze camera kun je scans van woningen maken en zo inzicht krijgen in het energieverlies.

Hoe werkt thermografie, hoe gebruik je de camera op de juiste manier en waar moet je bij een meting rekening mee houden? Dat zijn de vragen waar we tijdens deze avond op in gaan. De avond wordt verzorgd door Henk Goeman (zelf pionier van het ELMG en bouwfysicus) en Mark Elbers.

Vanaf begin november willen we vanuit het ELMG weer starten met warmtecamera-wandelingen en individuele scans. Het LAB is bedoeld voor de mensen die scans willen uitvoeren.

Wil je meehelpen om mensen inzicht te geven hoe hun woning energietechnisch in elkaar steekt? Wil je kunnen beschikken over zo’n camera om in je eigen buurt met warmtewandelingen aan de slag te gaan? En vind je het interessant om scans technisch goed uit te kunnen voeren? Dan is deelname aan beide avonden wel een must.

Locatie

Het LAB wordt gehouden op de nieuwe locatie van de Rijn en IJsselenergiecooperatie en de gemeente Arnhem/Aanjagers. Daar krijgt ook het Energieloket zijn fysieke plek. Dus als je deelneemt, kom dan naar de Oude Kraan 72, 6511 LL te Arnhem. In verband met de logistiek horen we graag of je er 1 november bij bent!

We starten zoals gebruikelijk om 19.30 uur, en vanaf 19.00 ben je van harte welkom voor een kopje koffie of thee.

Aanmelden bij het Energieloket Midden Gelderland via info@elmg.nl. Telefoon: 085 303 0670