ArnhemAANdag Challenge – Lekker zonder Stekker!

Deze week staat de challenge in het teken van het ‘off the grid’ leven. Met ‘the grid’ wordt het netwerk van gas-, water- en electriciteitsleidingen bedoeld. Bij deze challenge ga je op zoek naar manieren om daar géén gebruik van te hoeven maken. Dat kan bijvoorbeeld door zelf energie op te wekken of door een slimmigheidje te bedenken. Nu hoef je voor de challenge niet per sé déze week nog zonnepanelen te kopen, maar verzin nou eens een manier om een dag lang één apparaat anders van energie of water te voorzien dan door gebruik te maken van het netwerk. Misschien heeft het zin om te denken aan hoe je dingen op de camping op zou lossen? Het kunnen kaarsen zijn in plaats van een lamp of je koelt je biertjes in de vijver in plaats van de koelkast te gebruiken. Bespreek het met mensen om je heen en bedenk de slimste oplossing!