Autodeelparty op 28 maart!

Photo by: Remy de Klein (www.remydeklein.com)

Onderzoek in de wijk: velen willen autodelen

In Alteveer/’t Cranevelt wordt over het algemeen positief gedacht wordt over autodelen. Dat is gebleken uit de enquêtes van de actie Slim op weg in Alteveer/’t Cranevelt, waar meer dan honderd wijkbewoners aan hebben deelgenomen.

Er is ook interesse in de wijk in gezamenlijke, eigen buurtdeelautos, bijvoorbeeld zoals die van We Drive Solar. Dat hebben verschillende mensen aangegeven, en tijdens het buurtfestival is de 100% elektrische We Drive Solar ook uitgeprobeerd.

De realiteit: veel vragen over autodelen

Er leven echter nog veel vragen over autodele. Ook is nog niet duidelijk wie er echt wil investeren in een buurtdeelauto of wat de verwachtingen zijn.

Daarom organiseren we een op 28 maart een autodeelparty. Daar kun je antwoord krijgen op je vragen en kunnen de wensen en verwachtingen over een buurtdeelauto worden besproken.

Party!

Op het programma staat onder meer:

  • Ervaringen van een buurtbewoner met het delen van zijn eigen auto • Hoe werkt een rit maken met Greenwheels, SnappCar, MyWheels?
  • Uitkomsten Slim op Weg in Alteveer/’t Cranevelt
  • Mobiliteit voor ouderen in de wijk
  • Deelautos voor de wijk? Welke wensen/verwachtingen zijn er en welke mogelijkheden?
  • Prijsuitreiking autodeelactie – wie mag er naar Parijs?

Het wordt een feestelijke avond waar we onder het genot van een hapje en een drankje kunnen bekijken hoe we verder gaan met autodelen. Zet de autodeelparty nu vast in je agenda!

Tijd: 20:00 tot 22:00
Locatie: Wijkcentrum, Viottastraat

Kom jij ook? Meld je even aan.