Wat hebben de batterij en zonne- en windenergie met elkaar te maken?

In Nieuwsuur, afgelopen woensdag, een item over wat de batterij en zonne- en windenergie met elkaar te maken hebben.

Dit is een belangrijk argument voor Duurzaam Craneveer om WeDriveSolar naar Arnhem te halen. Onderaan de pagina vind je het hele Nieuwsuur item (6 minuten).

Tijdens het wijkfeest, op 8 en 9 september, kan je meer informatie krijgen bij onze informatiestand.

En na de zomervakantie organiseren we met de Wijkraad een autodeelparty. We gaan dan het bekende Greenwheels, en wat minder bekende MyWheels, Snappcar en WeDriveSolar eens naast elkaar leggen, én zien wat autodelen voor de wijk op kan leveren (tipje van de sluier: één deelauto voor vier gezinnen kan zomaar drie auto’s minder betekenen).

Houd dus onze nieuwsbrief in de gaten (die komt heel af en toe in je mailbox, schrijf je in op de contactpagina), let begin september goed op de brievenbus, én kom naar onze informatiestand tijdens het buurtfeest.