Stand van zaken van het zonnepark bij het Nederlands Openluchtmuseum

We willen de parkeerplaats van het Nederlands Openluchtmuseum overkappen met carports met ongeveer 4.000 zonnepanelen. Het Openluchtmuseum en de gemeente zijn onze partners.

De businesscase is positief

Op dit moment wordt er gerekend aan een business case en de eerste resultaten zijn positief. Dat wil zeggen dat het financieel kostendekkend uitgevoerd en beheerd kan worden. In het zonnigste scenario houden we zelfs geld over voor andere projecten in de wijk.

Participeren

Wijkbewoners kunnen participeren in dit project met een bijdrage voor een aantal zonnepanelen. Met deze bijdrage wordt je lid van de coöperatie. De opbrengst van het park levert een belastingkorting op de eigen energierekening. Een mooi alternatief dus voor mensen met veel schaduw op het dak.

Inschrijfformulier 'Zon op NOM'

Via deze pagina’s op deze website houden we je op de hoogte