Waarom Duurzaam Craneveer met We Drive Solar in zee wil

Deze zomer willen we minimaal vier mensen vinden die daadwerkelijk gebruik willen maken van een elektrische deelauto van WeDriveSolar.

Slimme mobiliteit en energieopslag

We willen het model van WeDriveSolar beschikbaar maken naast de bestaande opties via Mywheels, Snapcar en Greenwheels. Daarmee breiden we het aanbod uit voor als je wat regelmatiger een auto nodig hebt.

WeDriveSolar is ook opgezet omdat de grote batterijen van de deelauto’s als opslag gaan dienen van zonne-energie. Daardoor wordt het energienet minder zwaar belast op de pieken, en kunnen we onze eigen stroom gebruiken in de ochtend en avond.

Over WeDriveSolar

Op de website van WeDriveSolar kan je informatie vinden over de abonnementen. Onze wijk kan, in aanvulling op de standaard abonnementen, ook nog van een speciale instapper gebruik maken: voor €49 kan je in totaal twee dagen (aaneengesloten, of in kleine stukjes) per maand gebruik maken van de auto.

Meer weten?

Bel mij: 06 2930 3365 (David Berg).