Elektrische deelauto’s in Alteveer en ‘t Cranevelt

elektrische deelauto

Veel mensen in onze wijk hebben een (eerste of tweede) auto die ze maar weinig gebruiken. Ook is de parkeerdruk op sommige plekken hoog. Tegelijkertijd kunnen de meeste mensen niet (helemaal) zonder auto. Maar voor een deel van hen zouden (elektrische) deelauto’s wellicht wel een goed alternatief kunnen zijn.

Duurzaam Craneveer wil, samen met geïnteresseerde buurtbewoners, kijken wat er mogelijk en wenselijk is op het gebied van elektrische deelauto’s. De provincie Gelderland wil de eerste duizend elektrische deelauto’s subsidiëren voor wijkinitiatieven. In het kader hiervan wordt begin 2019 een subsidie-instrument ontwikkeld. Duurzaam Craneveer volgt de ontwikkelingen op de voet.

Ben je geïnteresseerd in elektrisch deelauto’s, heb je vragen, en/of wil je betrokken worden bij deze ontwikkelingen: laat dat dan weten via het contactformulier op deze website

Contactpersoon elektrische deelauto’s is David Berg.