Leer van je buren over duurzame maatregelen!

Als je je huis gaat verbeteren weet je vaak niet waar je moet beginnen.

Het kost veel geld maar welke maatregelen werken het beste? Wat zijn de beste bedrijven? En waar moet je op letten bij een offerte? Gelukkig is bijna iedere maatregel al door iemand in de wijk genomen. Door jouw kennis te delen wordt het voor anderen makkelijker om keuzes te maken. Andersom kun jij weer leren van wat anderen hebben gedaan.

Heb jij al dubbel (HR++) glas, dak-, muur-, vloer- of spouwisolatie, zonnepanelen of andere slimme maatregelen in huis uitgevoerd of uit laten voeren? Laat het je buren weten!

Wat gaan we doen met de informatie?

Wij gebruiken jullie kennis voor het organiseren van een avond over bijvoorbeeld isolatie. Welk bedrijf nodigen we bijvoorbeeld uit om een verhaal vertellen? Maar ook kunnen we op basis van 10 jaren dertig huizen aardig inschatten wat het vervangen van glas of het vullen je spouw kost. Maar daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Informatie behandelen we volledig anoniem, en we handelen geheel volgens de nieuwe privacyrichtlijnen.

Vul de vragenlijst in!

Je kan ‘m hier vinden. Hoe lang het invullen duurt hangt af van hoeveel maatregelen je al hebt genomen.

Onder de inzenders verloten we een duurzame gadget om je huis nog zuiniger te maken!