Buurtfeest 2017 – Slim Spelen en Delen

Samen spelen, samen delen - CC licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/deed.nl

Terwijl de verschillende werkgroepen stug doorwerken rondom thema’s als isolatie, zonnepanelen, warmtepompen, nul op de meter, etc. ga je tijdens het komende buurtfeest vooral twee dingen zien waar je niet omheen kan:

Prijzen winnen door het goed en behendig scheiden van afval

De werkgroep jeugd heeft een mooi spel ontwikkeld voor de kleinere en grotere jongeren. Ook oudere jongeren zijn tijdens de try-out gegrepen door het spel. En, je kan er mooie (geheel verantwoorde) dingen mee winnen!

Slim op weg: keuzemenu, goed voor de wijk!

Daarnaast wordt samen met de Wijkraad en de gemeente hard gewerkt aan verbeterde mobiliteit. Onder de naam ‘Slim op Weg’ werken we aan een leefbaarder wijk, minder verkeer, meer ruimte, en schonere lucht.

Zaterdagmiddag tijdens het buurtfeest kan je ons terugvinden: deelauto’s, deelfietsen, deel-e-bakfiets, én een paar maffe fietsen waar jij mag proberen of je er op vooruit (of achteruit) kunt …

Als klap op de vuurpijl kan je een proefrit maken in de volledig elektrische auto die komend jaar als deelauto in onze wijk komt te staan, én je kan gratis ritten winnen in deelauto’s.

En je kan natuurlijk informatie krijgen over hoe het met al die andere initiatieven gaat, een warmtemeter reserveren, en zo nog meer.

Meer informatie over het keuzemenu: https://www.probeeraanbod.nl/wac